Wednesday, December 22, 2010

End Of Naruto???



Here is some naruto spoilers i found how the sereis will end this could be old and big spoilers
4th Hokage (Yondaime)
The 4th is actually quite like the itachi that we've been described to so far. He is nice on the outside and all but he is actually very uneasy with his position. On one hand, he has a duty to protect the village; on the other hand he feels the village puts a limit on his growing power. so during the raid of Kyubi( nine tail), 4th sealed the fox in the belly of his son naruto and left the village with his wife and founded Akatsuki. when the battle is over, and the 3rd saw the seal (and 4th instructions?), he mistakenly thought 4th used the forbiden technique and died. the whole village believing in the 3rd, and the legend of 4th lived on.

4th's wife
Naruto's mother, 3rd daughter. loving mother and loyal wife. she left her new born son with tears. later, she became a member of Akatsuki group. rank #8.

Itachi
After the 4th left Konoha, he sends invatation for the 3 most potential shinobi in the vilage. Orochimaru, Jiraya and Itachi. Orochimaru accepted immediately, but Jiraya and Itachi refused. 4th doesn't want to go against the will of his old sensei, but he did not give up on young Itachi. (i think there is a time lag between inviting oro and Itachi) 4th threatens to kill the Uchiha clan, Itachi still wont give in. thus 4th sends #2 ranked Akatsuki "white tiger" to murder most of Uchiha clan. Seeing that he is no match to Akatsuki, Itachi agreed to join if "white tiger" would spare Sasuke. Itachi want his brother to became stronger than him, thus lied about the family's death, hoping to let Sasuke's anger to become his strength. Itachi then joined Atatsuki as #3, Orochimaru as #5.

Orochimaru
Orochimaru's leaving Konoha was strongly objected by Jiraya. Jiraya ,always believed he could save Orochimaru, finally tipped the 3rd about Oro's secrect place, hoping his sensai would finally talk him out of it. (I dont think this is the same event that was shown in the anime, Oro left village long before Kyubi's attack) In Akatsuki, Orochimaru never trusted Itachi's loyalty with the group, and always was bitter about his being #5. He told 4th about Itachi's real loyalty does not lie with Akatsuki. 4th told Orochimaru if you have the power of Sharingan, then i'll believe you. Orochimaru then challenges Itachi but lost to Sharingan. He then left the group.

Sasuke
Sasuke did not really turn evil. He only wanted to pocess more power. Sasuke's sharingan became more powerfull and eventually killed orochimaru with the help of Kabuto. In the end Sasuke killed Itachi and finally found out the truth, and was send again into despair.

Kakashi
Kakashi died in the battle with "white tiger" while protecting Gai-sensei.(Lee's sensei)

Naruto
Naruto's final battle is with his father, the legendary "Yellow Flash", the 4th Hokage. Naruto defeated 4th with the help from his mother (died while protecting Naruto, but wounded 4th).In the end, naruto became Hokage as he wished.

Others:
Sakura became Tsunade's student. Gaara became Kazekage of sand village. Hinata and Naruto got together, so is Shikamaru and Temari. ( some are told by manga already )

Again, you don't have to believe this, but this was released by the japanese board so I mostly think this is true. Oh, well believe what you want to believe! The ending seems reasonable though. 


Sorry every guy because I write in english.....


AMATERASU=boleh membuat kn (Black Flame) black flame ialah sejenis api kuase hitam yg hanye boleh dikeluar kn dngan hanye menggunekan mata (Mangekyou Sharingan) amteratsu boleh mengawal fikiran orang yg mengunakannye dengan kejahatan bila orng itu tidak dapat mengawal nye hanye dengan satu jenis cahaya sahaja boleh boleh menghancur kan sehinga 10KM dari kawasan yg di gunakan Amaterasu itu~~~








PAIN=adalah ketua kumpulan(AKATSUKI) kumpulan akatsuki adalah kumpulan yg tidak suka pada setiap kampung yg ada di dalam cerite Naruto kumpulan ini hanye lah untuk membalas dendam kepada setiap kampung yg ada...setiap garisan di kepala mereka contoh:______
ia memaksut kan yg kumpulan ini tidak menyukai kampung nye yg telah menyusah kn mereka...dan niat mereka hanye lh untuk menguasai seluruh bandar di dalm cerita Naruto... 






MANGEKYOU SHARINGAN














ZETSU=zetsu adalah salah seorang ahli akatsuki yang mempunyai kuase yg pelik kerana zetsu mempunyai 2blang di sebelah kiri beliau kejahatan dan di sebelah kanan beliau  kekejaman...beliau boleh berada di mana saja yg beliau suka kerana beliau boleh terembusi apa saja benda yg ada di alam ini..












CINCIN=cincin ini bukan sebarang cincin jika cincin ini hilang orng yg hilang cincin itu mesti mendapat kn balik cincin itu kerana cincin itu yg mengesahkn bahawa anda adlah ahli akatsuki...









MANGEKYOU SHARINGAN=di sebelah kiri ini adalh mata Mangekyou Sharingan yg amat erharga sekali kerana mata ini mempunyai kuasa yg hebat dn berbeza-beza kuase nye 











Dan itu saja lah yg grim tahu ok lain kali grim cite lg... 




BERSAMBUNG
~~~~~~~~~~~~

Saturday, December 18, 2010

Tron Legacy

Tron adalah sebuah cerita dunia digital yg menarik bagi grim.....grim telah pon tengok cerita nye di panggung wayang di alamanda .......cerita nye memang d luar jangkaan grim kerana moto nye bertukar dengan hanye dengan sebatang besi yg boleh berubah menjadi sebiji moto.....dan jet....


Jaln cerita:
-----------
CLU adlah clon daripada bapa sam di dalm dunia digital itu bapa sam telah pon menjipta 2 clon nye satu CLU dan lagi satu Tron bapa nye masuk kesitu ingin membuat tamadun di dunia digital itu kemudian klu terasa yang bapa sm itu menipu nye.....dan clu terus bergaduh dengan bapa sam...dan bapa sam terpaksa lari jauh dari situ untuk.....
Sam:adalah anak elvin pada satu hari bapa ingin pergi ke Grid,Grid adlah dunia digital sam ingin mengikut bapa nye tetapi bpanye tiak benar kn kerana beliau masih kecik...pada satu hari sam tungu punye tungu kepulangan ayah nye...kerana ayah nye tidak pulang sam terus lari kerumah kaan bapa nye....ketika sam perumyr 20 Tahun sam begitu cekap skali membawa motosikal dan kwan bapa nye memberi tau belau yg bahawa bapa nye ada sebuah kedai pusat hiburan ybg bernama FLYNSS sam pon masuk kedalam kedai itu dan sam terus memasang lampu sam melihat terlalu banyak alat video game dan ketika sam ingn keluar dri tempat itu sam ternampak sebuah alt video game yang bernama tron....sam ingin memain nye dn sam memasuk kan duit didalam nye tetapi tidak saport dn duit itu drus jatuh kelantai dn beliau lihat adkesan grseran di belakang video game itu dan beliau tarik video game itu di belakang nye ad sebuah pintu rahsia kemudian sam memasuk kedalam nye dn kemudian bla......bla....bla.bla....
Grim x boleh cerita nanti karng kawan2 grim yg nak tengok kt panggung nanti dh tau jalan cerita nye klau rasa grim tipu grim ad ltak gambar tikit wayang...nye...
Gambar tiket wayang:.....




Trailer Video:














TAMAT
~~~~~~

Wednesday, December 15, 2010

HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH

video
HANTU KAK LIMAH BLIK RUMAH aalah filem komedi malayu yg pling klakar skali....bgi grim....filem ini sambungan dripada crita ZOMBIE KAMPUNG PISANG pelaku dulu msih ad lgi tpi yg x d dlm MAK LIMAH BLIK RUMA  ini ialah QUE HAIDAR,AC MIZAL  dua org pelakon n sje yg x d dan pelakon yg d tambah pula ialah JOHAN(RAJA LAWAK 1)....itu sjelah yg grim nk cte ......klau nk tau bce post yang kt bawah n grim ad cte kn....






JALAN CERITA~
~~~~~~~~~~~~~

AWIE die bru blik dri SINGAPORE die bekerje sebagai asistent kilang.....yg sebenar nye yg awie bercinte 2 sebenar nye orng nye dh meninggal......semenjak die bekerja d SINGAPORE...ketika awie pulang k kampung semua org tidak suke akn kedatangan nye itu....de pon berase hairan keculi bapak saudara nya PAK UDE...die trus pulang kerumah lame nye....ketika itu die ternampak kak limah duduk d tingkap rumah nye dan setrusnye.....................................................................................................................................................
.....................................................................................................................................................................
.....................................................................................................................................................................
Grim x blew cte nnti grim kne saman plak.....klau rse grim tpu.....grim ad ltak kn gmbr tiket wayang nya....................

MaSa HaDaPaN...

ROLL LAPTOP
Gambar
Laptop pada masa hadapan ini boleh bawa ke mana2 sje ia kelihatan seper botol minuman tapi bukan .....name laptop ini ialah Roll Laptop...grim telah pon mltak kn gmbr nye d post ini utk rakn2 grim tengok gmbr nye....dn grim pon sudah letak kn....video nye.....di post ini....




Video 
video

CeRiTa KoMiDi TaHuN 50-An

video video
video
Walaupun Arwahyarham P.Ramlee...sudah tiada tpi bgi grim klau grim tengok cerita nye seperti mcm die masih ad lg dengan kelakar...nye ..grim telah pon mltak gambar dan video beliau

CaRtOoN KeSuKaAn Ku...

Spongebob adalah cerita yg grim paling mnt skali....dan ia mempunyai emajinasi yang sungguh luas dan cerita nye bgi grim telah pon kluar dri kotak minda grim tau rami juga kwn2 grim yg suke kn Spongebob cme die org sgan ....gambr n video thlh pn grim ltak ....d dalam post ini....sesiape yang berminat boleh l tngok crite yg tlh pn grim ltak d dalm post ini...
Dan ini lgu bru basshunter yg ter baru...
Dan ini juga lagu bass hunter....

----MUSE----




Kerana grim terlalu mnat dngan muse grim tleh pon ltak gambar baju yang bru sje grim bli...harge nye tidak l terlalu mahal harga nye bru sje RM55.90 dan mendapat discount sebanyak15% saje...kau ssiape yang berminat boleh layari web nye www.musecloth.com ini buat sesiape yg brminat sje....tpi grim x pakse untuk bli...baju nye mempunyai ber macm2 jnis style nye...ini style yang murah sje yang mahal seperti gambar d bawah
Yang diatas ini harge nye lbih kurang RM120 dan mendpt discount sebanyak 10% saje...sesiaoe yang berminat boleh lh bli...tpi klau nk yg murah amik l style yg mcm grim punye ....tpi yg mahl 2 style die lawa yg mcm grim punye biase j.....


AKU X BODOH adlah sebuah filem komedi yang klakar skali bagi grim...tengok l crite n d panggung wayang yg berd katan ...tengok tau jgn x tngok...grim telah pon mletak trailer dngmbr tiket wayang grim...dan pelakon nye skali...

Tuesday, December 14, 2010

KONGSI...(Lu Langsi,Lu Mati)

video
Kongsi adalah sebuah crita gangster kongsi gelap yg....klakar... dn menghiburkn crite ini kluar pde 2011 tahun dpan....bgi grim crita ini mmang klakar tpi x tau ple pd pendapat raka2 grim...dan plakun yang ter dapat dalam crita ini ialah sam shiezy,dan ramai lg plaku yang ad dlm crita ini...klau nk tau tngok video ini..

PeNyAnYi SuArE KcIk Yg Ku MiNaT SkALi....



CHIPMUK adalah penya suare kcik yg telah d ubah...iaitu ALVIND AND THE CHIPMUNK....penyayi suare kcik ini adalah penyanyi yg grim paling minat skali...dan rakan2 grim juga...grim telah pun ltak gambr dan video nye d dalam post in...

bayi lucu


Rsa grim bayi n waktu die dlm perut ibu die ibu die slalu man dram l.....

Hantu Raya lawak


WALAUPUN RAYA DH LEPAS GRIM MASIH TERINGAT LGI HARI RAYA PADA TAHUN INI...

iklan rempit lawak

DRAGON BALL MALAY VERSION...


Jangan buat ia d  rumah ini adalah hiburan semata-mat...

Naruto Vs Sasuke(Malay Version)

lukisan yang sangat menakjubkan!!!







Sebuah lukisan yg sungguh menakjubkan bagi grim....pada hari ini,ini lh lukisan yang cantik dan terbesar skali....

REMAJA ZAMAN SEKARANG


Cara untuk mengubat penyakit parkinson lihat video ini...sesiapa yang ad parkinson boleh l liht video ini....
Dan logo mereka.....

MIJLIS ISLAM

Pelbagai majlis islam yg telah d ada kan d malaysia ini...tapi masih lagi ad yg mengamal kn ilmu hitam...kenape l mereka masih lagi x nk brubah...dan kpada rkn2 grim mahu mengingat kn jauh kn l ilmu hitam..

Itu saja lh yg ingin grim membritau kpd rkn2 grim...

ARSENAL VS MANCHESTER UNITED


 VS
Pertembungan diantara dia club ini....dan pasukan yang grim sokong ialah Arsenal...grim sedang menunggu result perlawanan....perlawanan ber mula pada pukul 4:00 pgi selasa ini...

Fashion Kesukan Ku


Louis Vuitton kerana logo nye yg menarik ati grim....gambar nye telah pon grim letak d dalam post ini...bukan grim saja yang minat kn jenema ini dan ramai lg rakan2 krim yang ad d blog ini pon suka kn juga....

Monday, December 13, 2010

TECHNO KE SUKAAN KU...

video
BASSHUNTER ialah lagu techno bagi remaja zaman sekarang...dan lagu nye yang menarik....bagi aku dan tak tau pada pendapat rakan ku semua...gambar dan videoclip telah pun aku ltak d post ini....dan telah terdapat Gamenyer

Band Kesukaan Ku...

video



Muse adalah band yg aku pling suke skali dan desingn baju nye yang menarik skali bgi aku.....tidak ramai yang tau nme band ini kerana band ini tidak terlalu popular dan ad juga yang tau .....dan lagunye sekali telah pun aku ltak dan dengar l...dan aku telah meletakan gambr beliau .....dan nama beliau ialah Matthew Bellamy....
 ________
MUSE
---------