Thursday, August 16, 2012

Free Download Filem SAM (Saya Amat Mencintaimu) 2012 Mediafire 650MB

Tahniah diucapkan buat pasangan aktor dan aktres popular ni yang telah melangsungkan perkahwinan secara senyap-senyap dan juga main-main je. Scene perkahwinan Lisa Surihani dan Shaheizy Sam dilakonkan oleh mereka boleh anda lihat dalam filem terbaru terbitan Skop Production bertajuk Saya Amat Mencintaimu (SAM).

Saya Amat Mencintaimu (SAM) mendapat sentuhan pengarah muda, Syafiq Yusof (anak Datuk Yusuf Haslam) yang berumur 18 tahun dan membariskan bintang-bintang hebat seperti Lisa Surihani, Shaheizy Sam, Azad Jazmin, Syamsul Yusof, Neelofa dan ramai lagi.

Syafiq Yusof (gambar) sebelum ini pernah menghasilkan beberapa filem pendek selain mengarahkan drama bersiri Gerak Khas. Syafiq juga banyak mendalami teknik CGI untuk memberikan kesan khas kepada filem. Filem Saya Amat Mencintaimu (SAM) yang lebih kepada komedi dan romantik langsung tidak menarik minat Syamsul yang lebih meminati filem dengan genre aksi, justeru filem itu diberikan kepada adiknya sebagai percubaan pertama adiknya dalam mengarah filem.

FREE DOWNLOAD FILEM SAM 2012 FULL MOVIE FORMAT MKV 500MB

3 comments:

Lily Fingers said...

kta downlod..link nya plak d mna?

KakiWayang.com said...

Jom baca review dulu sebelum download.

Review : Filem SAM

Anonymous said...

mana link downloadnye bodoh!